Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3467'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have had this issue thru all builds of the Beta, I am currently updated to 1.7.0.9. I'm running MacOSX 10.14.3 but have had it on the last two OS versions as well and on a second computer (also Mac) I have spoken to the Font Creator (a well regarded pro) and he sees no reason why this should be happening. He has agreed to let me share his paid font with the Beta team for testing. As you can see in the screen shots, his font have numerous alternates that work perfectly in Designer 1.6.1 However the same text (copy pasted or retyped) does not have this same choices in 1.7.0.9 If someone would like to contact me with an email address i can send the font for you to reproduce the issue.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.