Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3293'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am not sure if this is a bug or what but I get huge stroke widths using Revert Defaults if I have synced defaults to an object with the "Scale with object" stroke property set. Steps to reproduce: Draw a shape, set its stroke width to any non-zero value & tick "Scale with object" Synchronize defaults to this shape, either with Edit > Defaults > Synchronize from Selection or with the toolbar button Edit > Defaults > Save to make this the new default Reselect the shape from step 1 or create a new shape Use Edit > Defaults > Revert or the the toolbar button to revert the shape to this new default At least for me, this results in very large stroke widths being applied to the object, even when reverting the original shape from step 1 or a duplicate of it or a new shape set to the same size. The increase in stroke width is proportional to the width set in step 1, but it is always much larger than the original width. For example, starting with a 150 px square rectangle with a 0.1 px stroke width in step 1, reverting it results in a 15.01 px stroke width. For a 1 px original width, it mushrooms to 147.28 px! I have tested this with the Mac retail versions of both Affinity Photo & Affinity Designer, & with the current Designer beta & they all do the same thing. Is anybody else seeing the same thing?
×