Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afb-2117'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. This may be a bug, or it might be something odd about the particular document I'm trying to open. I have a PDF file, and when I open it all the symbols show as two squares. But with a different document, which contains the same symbols (it is actually a symbol font), they show up fine. I can't see why one displays and the other doesn't? If I copy the two squares into the 'Find' box, it displays the fish symbol, not the squares. However, the find doesn't work (I was hoping I could do a find and replace on the broken symbols). If I copy the fish symbol from the working document to the broken one, it displays as a fish, not the boxes. If I copy the boxes from the broken document to the working one, it displays as boxes, not a fish. This is with version 1.7.0.293 and I had the same problem with the previous version I was using.
×