Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'adi-300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Affinity Designer & Photo - Issue with Copy/Paste between them and outside them Hello Affinity team and thank you so much for this long awaited new tool for iPad!!! Amazing mobile version of your flagship app for desktop! Clearily this is the very first official version so it's normal to have some issue or some part that doens't work as excepetd. Actually, after use it deeply for about two days, I have found one very critical issue for me. CLIPBOARD COPY/PASTE BETWEEN DSEIGNER AND PHOTO DOESN'T WORK!!! And also clipboard copy/paste of raster (pixel) objects from Designer/Photo to outside the world doens't work!!! JUST TO BE CLEAR. I'M TALKING ABOUT THE COPY/PASTE VIA THE CLIPBOARD, NOT THE "SHARE-COPY" WORKFLOW. This is a very critical issue for me because in my workflow I work both with Vector things and Raster things, using bitmap app for digital painting (like Procreate) and your Affinity tools. I expected at least that the Copy/Paste command would work between Affinity Photo and Designer but I didn't find a way to make it work. For example, you can easily try this very simple test: 1) Create a simple Circle with the Ellipse tool in Designer 2) Rasterize it, so in this way it become a pixel objet 3) Copy the object into the clipboard with the "Clipboard - Copy" 4) Try to Paste into Affinty Photo. NO WAY!! 5) try to Paste into any other bitmap Apps like Procreate. NO WAY!!! (Insted if I copy something pixels from Procreate or from any other bitmap apps to Photo/Dseigner all works as excepetd) AND FURTHERMORE COPY/PASTE DOESN'T WORK ALSO BETWEEN DESIGNER AND PHOTO ON VECTOR OBJECTS TOO!!! You can try it on your own easily. 1) Create a simple Circle with the Ellipse tool in Designer or in Photo 2) Copy the object into the clipboard with the "Clipboard - Copy" 3) Try to Paste into Affinty Photo/Designer. NO WAY!!! Please fix this serious issue as soon as possible beause it's very critical for me. Regards. Marco (mkdm)
×