Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Warp Mesh Tool'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Have been reading about smart objects on this form so I viewed a video on PS smart objects. As noted by the awesome moderators, AP has the ability to do almost the same thing. After developing a photo I saved and then Placed it into a predefined doc for printing. However I wanted to do some changes so I clicked the move tool which brought up Edit Document in the header. Clicking that opened the original so that I was able to do the edits with AP filters which automatically updated the Embedded document. However when I tried to wrap an image around an object with the Mesh Warp tool, it updated the Embedded doc but I was not able to go back and change it. Is that possible? The other thing that I noted and this could be because of the camera and lens I was using, after going back and forth a few times, the processing became quite dodgy and slow. I was using a Sony A7R3 and the Sony 100-400 GM lens (not yet supported by Afinity).
  2. Was using the Beta release for Windows Affinity Photo and wasn't having any issues. Today I purchased and installed the non beta 1.5.1 version. I opened up a photo I had been working on and immediately started noticing lag issues. When I try to make a magnetic selection the program will stop responding to me and a white banner will appear across the top saying program not responding. The same thing happens when I try to use the Warp Mesh tool. If I make an adjustment to more than 1 point at a time, the program locks up for about 30 seconds before I can regain control. I don't remember having this issue when I was in Beta test.
×