Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Version 1.5.2.69'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Developping Raw Files, AP 1.5.2.69 very often does not recognize camera data and subsequently will not perform lens correction. In Raw persona as well as in tone mapping persona (new HDR stack..) the display shows 0 or "no camera data" text instead of lens name when opening GH-4 Raw file(s). This behaviour seems to change from time to time without notice. But in spite of investigating that for a while I could not find a reason behind that so far. The only thing I can tell is, that the same Raw files opened with Photoshop CS 6 do not show any innormal behaviour and lens data are always displayed in correct manner. The same is valid for ACDSee Ultimate 10. Please advice what I could try to improve that disturbing behaviour. Edit: On Windows 10 notebook the problem seems not to happen. Best regards
×