Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'RAW DENOISE SHARPEN'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Ok so i imported a RAW photo with lots of noise from my Nikon D3300. Touched up the White balance, Highlights and Shadows. Applied some extreme DeNoise Then Applied Sharpening Developing took a couple of minutes and seemed to hang my 2011 MBP with the colour wheel. Bearing in mind i have 16Gb of RAM and i'm running on a Kingston SSD drive. The photo however was stored on an external thunderbolt drive. Everything else was very fluid and responsive. Uncompressed the resulting JPEG was 22meg, at 90% the resulting JPEG is just over 3meg. Both images have been cropped from the original due to it's rather large dimensions :unsure:
×