Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Low-Poly'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I am new to Affinity Designer and Low Poly Art so please excuse the question. I have searched around and not found many answers to my issue. I can't seem to find a way to get perfect alignment of nodes of a triangle to another node on a different object and sometimes snaps along the curve. This is causing tiny hairline gaps which appear as white lines. Is there a perfect way to align one node to another node on a separate object? I have uploaded a sample of the issue and also a separate image showing that I need the two yellow nodes to perfectly snap together and the two pink nodes to snap perfectly together and not to snap along the horizontal curves. Thanks in advance
  2. I'm trying to create a low-poly picture in AP, and can't figure out how to draw my polygon mesh, fill it with the colors I want, and then make the mesh itself disappear. I've been sampling from the layer below that contains the actual image, and then using that color to fill in the polygon of the layer above. My problem is, that when I do this I can't separate the fill color from my drawn polygons, but without the drawn polygons I can't fill. Any tips would be appreciated on this.
×