Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'IME'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Bri-ko

    Using MS IME

    I use Microsoft IME for inputting Japanese characters. When I tried a test I found that I could not bold the Japanese characters. I chose MS IME for Japanese, set the font to MS PMincho, selected text, typed in the characters I wanted (worked exactly as expected), tried to bold the character and bold was not enabled in AD. Neither was Italics. The underline function was present and works. I use this IME regularly and all functions are implemented within other products, MS Word, Serif DrawPlus, etc. I see from the language selections that you are aiming this at the Japanese market - this functionality might be important for fixing or implementing asap. Thank you, Bri-ko
×