Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Grainy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. So I don't know if it's because my documents have bad resolution or what, but in zoom to fit mode my brushes(all of them) still look grainy. I've tried many types of resolutions(different numbers), but it never works. In Photoshop when you do zoom to fit, it looks fine. So is there something I need to fix in the settings? This also happens to good quality photos when I drag them in from a browser. It's weird because while I'm working on something it'll look really grainy, but once I export it or print it suddenly it looks a whole lot better. By the way I'm on 1.6.2.97 and I use a huion tablet.
  2. Hello! I'm using the affinity 10 day trial and it was going great until now. I first tried using the luminance in the RAW editor of my NEF file to get rid of the noise and it looked great, but after I clicked "develop" it went back to being really noisey and even worse than when I started. I then tried just using the Denoise filter. It looked awesome as I was choosing the denoise setting, but when I clicked apply, again, it went back to being very noisey. I'm not sure what the problem is.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.