Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Bevel/Emboss'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. After updating to Affinity Designer 1.5.3, I noticed that the Bevel/Emboss and 3D Effect layer effects seem to have been altered. Both of these effects used to give compelling depth effects, but now seem useless. What happened? The attached file shows a light bulb image with the Bevel/Emboss (Inner Bevel) effect applied. The image on the left is prior to the 1.5.3 update. I've tried to re-create the effect to no avail. The Bevel/Emboss layer effect is just a mess. I haven't had a chance to fully investigate, but preliminarily the 3D Effect seems to be affected by the same bad algorithm. Help! I've got hundreds of designs that rely on these effects that are now ruined!
  2. Hello - I need some help I attached some photo's to better explain the problem I am having. I am printing a Art Board with my finished work - it looks just fine on screen - but when I print it, the finished result is very different. One problem is text is much larger then what is seen on Art Board. The Text has a Bevel/Emboss Effect, but when printed it's all strange and cut off. Under the text is a shadow which was done by copy/paste/flip and then converted into curves to align, grouped and then given a Linear Gradient Fill. The image of the car was given the same Bevel/Emboss Effect and the shadow is the same as the Text. I've never had a problem when I print - this is the first time since the latest update. Am I doing something wrong? Any help would be greatly appreciated. Thanks
×