Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Aquire scanning'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I was doing some scans using my MacPro with an Epson stylus Photo and Affinity Photo Using the acquire command. The scans are some negatives and all was working well, until Affinity Photo crashed and sent a crash report to Apple. after a restart of Affinity it found the existing scans OK but now the acquire module brings up the Epson scan dialog, and everything seems to be OK but the scans do not appear in Affinity Photo. The scanner works as expected using Image Capture. Crash report below. Process: Affinity Photo [44693] Path: /Applications/Affinity Ph
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.