Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AFP-856'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. You can not change the color of fill tool, when trying to fill pixel layer with Solid Color.
  2. Hey guys, I’m not sure if this bug was already reported, the title already says it. I added a Vibrance Adjustment layer for my image. When I type 66 % as a value it changes to 65 % right after I hit enter to confirm, same happens for 33 % and various other numbers, while numbers like 24 % strangely work. I can adjust the value per dragging the slider, but it's hindering my workflow a tiny bit. Just wanted to let you guys know. ;) It's just 1 % buuut … I’d just like it to be fast and accurate, you know? :P Haha, so it's true what they say about us. :D Cheers Dennis
×