Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AFP-521'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. I was thrilled to read "* Absolute (Kelvin) white balance can be stored in develop presets." Sadly this is not the case. I opened a CR2 (Canon) file made a pair of white balance Presets and they can be applied to CR2 files but not to .afphoto files opened and processed in the Develop Persona. Plus the presets made in a Develop Persona cannot be used on a CR2 file opened and processed in the Develop Persona. There is more to this and I will investigate and report back.
  2. I made a series of tests with the different Studios in the Develop Persona. I would turn off all the adjustments then turn one on and make a preset then recall it later. All passed with the exceptions of White Balance and Profiles in the Basic Studio. It appears as though Photo is not saving any of the information regarding the White Balance after being shut down. I made a series of tests regarding the other Presets in Develop persona and they are being saved and applied correctly. They also show up and work after re-entering the Develop Persona.
  3. Hi, I've tried to salve some presets in Develop Persona but there is a wrong in White Balance. I choose and set all options in Basic, but the temperature and the tint doesn't save...why? Thanks! affinity.mov
  4. Im using presets in the develop persona. I make a white balance adjustment and create a preset. When I recall the preset the white balance adjustment is not applied.
  5. Hi, a small issue i have noticed in the raw develop persona: The "White Balance" settings seems not to be saved with a new preset (White Balance was checked before saving the new preset). If you open a new raw and apply your preset, the white balance category is still unchecked (with default values for temperature and tint). The other options in the basic tab work as intended. Affinity Photo 1.6.4. on a Windows 10 x64 v1709 with latest patches installed.
  6. White Balance Presets adjust the image to proper K; however, the sliders for Temperature and Tint do not adjust nor do the values change.
  7. Open an image. Make adjustments in Basic including WB. In this instance change to 5500K. Create preset named "test". Close AP. Open with a Raw image. The default WB is 4635K. Select the preset "test". The WB does not change from default. The screen shot shows the settings as I saved them on the left then, on the right, opening again and selecting the preset. Notice the WB does not open or change temp if you do open it. Is this a known bug or normal behavior? AP 166. OS 10.12.6 Thanks.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.