Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AFD-904'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, Today I have noticed a weird behavior while working with Guides on multiple Artboards. For the first artboard I could enter the correct measures but for the second artboard, AD kept changing the number althought I am on the correct artboard. I've closed and re-opened AD but issue is still here. Here is a video that better explain the issue: https://cloudup.com/idv2zG3Aiwg. I am using AD 1.4.2 from the App Store on Mac OS 10.11.6.
  2. the guideline with in artboards is still not relative and does not start with 0% in actual artboard. It still depends on width of the primary coordinates and not of the artboard coordinates. This problem I reported some time ago and it was temporary fixed.
  3. Hey Affinity Community When i use guides (guide lines) for an artboard and change the position of the artboard, the guides stay at the original positions. This also happens when i have 2 artboards and delete the first one. The second artboard is set to the new x=0 and y=0 but the guides stay at the old x and y values. I think this is a bug. The guides should be "inside" an artboard (they actually already shown only inside the active artboard) and should move with them. Kind regards Andi
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.