Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AFD-1011'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. When importing a pdf file (attached), created by Pages (5.6.1), using the font FontAwesome, Designer (1.4.1) is incorrectly mapping characters. e.g. tick is mapped to house. pdf-import-160123.pdf
  2. I have exported a PDF from mac pages. I then import to Designer, and there is no font warning when opening, and everything looks fine apart from a couple of things: An icon using Font Awesome imports as the wrong icon. It was a star instead of a mortar board, although when I tested a second time it is an exclamation mark. The page numbers are totally screwed as they have a chevron (or exclamation mark) superimposed over the first character The chevrons (or exclamation marks) also show up randomly before and after some images. I am only using helvetica, Arial and Font awspome (which is installed on my computer) Does anyone know what is causing this and if there is a fix? I have attached my test PDF. Thanks test.pdf
×