Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.7.0.371'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello I opened a file in beta #371, which I created in #337 In this file I have one picture which has a white balance adjustment layer. When opened in #371 this layer turned to a legacy adjustment layer. And the jpg got a violet tint. When adjusting the % of white balance, the white balance is normal again as I intended. The assistant tells me it updated the legacy adjustment. I cannot recreate it with just one beta. Edit: I could copy this layer. and it also has a mask in it, which I am not sure how this works. whitebalance bug.afpub
  2. A bug? Maybe covered elsewhere? My document has 100+ pages and e.g. I am working on page 72, save and close. When I re-open the document always page 1 is displayed, but on the Pages panel page 72 is highlighted / marked. It would be nice if the latest position could be saved along with the document.
×