Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.7.0.258'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. In 32bit HDR mode the color picker does not work with colors above 1.0. The values get clampt to 8 bit 255 values. It is not possible to manualy input values above 1.0 in the "Colour Chooser" popup window Can you add a "RGB float" Color Mode? I am running Windows 10 1809
  2. The previous days everything worked as expected. Since this morning, when I open a .afphoto file, the program exits without any warning. Temp directory was empty. Each time, a dump file was created (see attached ZIP-file) ! I did a "clear user default" startup > same issue. The strange thing is that it doesn't happen each time, kind of randomly, but very annoying. At first I thought that this incident was linked to a certain file. But then I started testing with other files, as well as files saved in 1.6.5.123. Then I tried a "repair" install, but the issue is persistent !! Next, I removed the application and did a new clean install, result : the issue is persistent !!!!! Next, System Reboot result : still persistent !!!!! Finally I gave up ... Greetings, Hubert CrashReports.zip
  3. When using the Advanced view in the History panel, each entry is timestamped. However, the timestamp seems to be UTC rather than my system's configured timezone.
  4. Choose Advanced view in the History panel. Open a color image. Draw on it with a paintbrush using white paint (thumbnail 1 below). Add a Black and White Adjustment layer (thumbnail 2 below). Note that the thumbnail is still in color. Add a pixel layer above the B&W Adjustment (thumbnail 3). Note that the thumbnail is now in B&W. Paint with black on the new pixel layer (thumbnail 4). Thumbnail 1 shows the result of painting with the brush. Why doesn't thumbnail 2 show the result of adding the adjustment layer? dancers 21x.afphoto
  5. Here are two screenshots, from File > Open. This one from Designer 1.6.5.123: Note that it shows the .afphoto file with the Affinity Photo icon. (By the way, the .afphoto file was created with Photo beta.) Here's that same File > Open dialog from Designer 1.7.0.258: In this one, for some reason, the file icon for Designer 1.6.5 is shown, rather than the proper Photo icon.
  6. Designer 1.7.0.258 is giving this error: I'm configured to use US English as my UI language, if that's relevant.
×