Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.5.3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. The graphics file I tried to export as a whole was 5.8MB, contained only a few layers, one artboard. The crash is consistent, every time. When I Save As... and make a copy, same story. The newsly saved .afdesign files crashes as well when trying to export as a whole. The only workaround I found was going to the Export persona and export a slice covering the entire artboard. Def a bug.
  2. I had just closed AD and brought it up afresh to be sure that I had a clean restart. I then copied a layer with a simple text and AD started spinning (“not responding" in the Force Quit dialogue box). In the past I have waited when this happens to see if AD simply needed more time, but after long waits (3 minutes) it continued to spin. At first I thought I was doing too much too fast but have found that even when I am very deliberate and make sure not to confuse things, it still at times happens, and again I must Force Quit. I cannot predict when it will occur since I can joyfully copy/paste and things go well. Then, all of a sudden, a simple "copy" (CMD C-on Mac) of a layer with very small text on it sends AD into a crash. I'm really thrilled with AD, and esp 1.5.3, but thought I should report this.
  3. Hi, update wheel is spinning around (ten minutes at the moment) and nothing happens. It doesn't seem to proceed... :(
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.