Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '.120'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. manu schwendener

    Cropping presets: make ux better

    Hi I'm on 1.7.0.120. 1) When cropping, the presets are too hidden. There is a simple solution: label the button 'Presets' instead of putting a cogwheel icon on it. 2) Adding my own presets is possible, but not obvious. In addition to how it is now, can you bring back the option 'Add Preset' in the pulldown menu behind 'Mode:', like it is in 1.6.7?
  2. I wrote about this before and am wondering if this is normal. It is not the way that the App Store AP 1.67 works. I find this to be a very frustrating exercise. I am inserting a video which I have trimmed to show what I think might be a bug. Note that when I first use the tool with Linear highlighted I get the colour wheel, I then need to click on the layer in order to get the Gradient choice opened. I repeated this with Radial and the same thing happens. I have found that at times in other images that I need to continuously go to the layer and click on it before I get the gradient choice opened. Very frustrating. In my other post I thought that I was in error but there seems to be something strange happening. Please look at this and see what you think . Incidentally I have tried this on other images and it continues to happen. gradient 1080.mov
×