Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'white balance'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 28 results

  1. Hei there, I just "discovered" today more or less by accident, how straightforward it is to adjust white balance in Final Cut with a LUT from Affinity Photo. I made a short video demonstrating the process for those who stil not have discovered this feature: https://youtu.be/NEKFcxrG3Gc
  2. As I work when I can, on learning more about Affinity products, I am trying to learn how to color correct in AP. I need this task to be tried and true as mush as possible for all photos if possible. Attached is a photo with a harsh color cast, I would like to know how you color correct it and post it. There doesn't seem to be much talk about color correction on these forums. Just curious to see how people are using the tools. I am finding it quite the challenge.
  3. Did a cursory glance and did not see this come up elsewhere: Whenever I use the white balance tool in the develop persona mode, the program crashes. Some sort of terminal error apparently occurs when I click the part of the image I wish to set as white. I can supply the full error readout if need-be. For the sake of limiting clutter, just this for now: Crashed Thread: 0 Dispatch queue: com.apple.main-thread Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV) Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0xfffffffffffffff4 Is this problem unique to me or are others experiencing it as well. MB
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.