Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v1.7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, Wacom taps or clicks don't work on the macros panel. They work for everything else. I've uploaded a video to show the issue. I can use my Intuos Pro with all the usual panels however when it comes to clicking on a macro, nothing happens and I need to resort to using my mouse. Thanks, Wayne no-wacom-with-captions.mp4.mov
  2. Hi, I'd like to make a request to link the file rather than embedding the file when we use the Place Image tool in Affinity Photo. The function exists in Publisher and it'd be great if this could be implemented in Affinity Photo too. When working with composites, there are times when some originals still need to be editable. When we embed the original, it makes the filesize very bloated. A smaller file size would make it more efficient to work with composites so it'd be much appreciated please Thanks
  3. GEAR: Affinity Photo for iPad v1.7.0.135; iPad Pro 9.7" using iOS 12.3.1 ISSUE: While trying to use the new feature, "New Batch Job" I selected a batch of raw files stored in a cloud-based folder. I made my choices about the conversion format and dimensions, as well as other JPEG options such as Quality/compression, ICC Profile, etc. Sorry to go off-topic, but there appear to be at least two problems. I'm hoping you can help: I can't figure out how to "Select output folder". Or at least the cloud folder I select doesn't seem to "stick". So the batch job appears to run, but never gets saved anywhere because no folder was actually selected. the choice of ICC Profile doesn't seem to "stick". This may be related to a possible bug I found in v1.6.x and persists in v1.7.0 where attempting to convert to a different ICC Profile does not work. The image remains in whatever is the default Color Space. Can anyone confirm the above? If so, then this is probably a bug that needs to be reported.
×