Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'troubleshoot'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello, I am having repeat difficulty rendering panorama's since latest update to 1.7.3.481 Continual repeat crash when rendering panorama's (regardless 50-350photos each) PC Specs: i5, 4670k, 4.1ghz (water cooled, temps under 75 Celcius when 100% cpu) 32gb DDR3 / 1600 (XMP 2400) Raid 0 2x1tb Windows/Program Raid 10 4x4tb (Source folder's) 4tb Spare drive (stand alone) RX590 8gb "fatboy series" AMD Video Card. 3x Benq 24" Displays (1920x1080). Windows 10 Latest updates. All drivers thoroughly up to date. Page file not on
  2. I am currently making a weekly planner using affinity publisher and it is freezing a lot. for example if I simply scroll up or down it might freeze or if I click on something it will freeze for 2 or 3 seconds. It isnt really a problem until I am moving things around then it freezes A LOT. I have checked the specs of my laptop and it is more than capable of handling publisher, I also use affinity designer on a daily basis and it does not have any such problems even with multiple applications open. Does anyone have any suggestions? Thank you.
  3. I installed Affinity Design yesterday and I got it installed. However, every time I try to open Affinty, the attached error message pops up and tells me that I need to download the version of .NET Framework in order to start the program. I followed the link and downloaded it, and I kept getting the same message. I restarted my computer, 'Installed as an Administrator' and nothing seems to work. I have even un-and re-installed it and there's been no progress. Any ideas would be much appreciated.
  4. This is my first time trying to import RAW photos to edit in Affinity. I've copied the photos from my camera (Fujifilm xa3) to my desktop, then opened in Develop Persona. I can't figure out why the images appear almost blank - they are mostly white with a few coloured pixels, and the image is changed to a square. What am I doing wrong?? Please help!
  5. Currently having trouble exporting a compatible 3 x 20 ft banner to the print department at Staples. Not sure exactly what settings are necessary to produce a file that will show up on their computers even for preview purposes. I can see a preview on my mac, but on their PCs the files show up as blank. I've included the file in case it helps anyone to provide an explanation. I assume I have the wrong settings, but am also concerned if the size of the file is causing this problem. I appreciate your help! Bobbys Sign Red Checkered.afdesign
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.