Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'threading error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 1 result

  1. I'm sure someone must have written about this before, but since it still hasn't been fixed I thought I would bring it up. It doesn't happen all the time, but sometimes when threading text between frames, the text style doesn't keep at all. It still says it's the same, but in the menu, but between frames it's either way smaller or way bigger than what it should be. Applying the style again usually fixes it, but it gets really complicated when the text transitions between frames. It happens in the beta too. Can this be fixed? 2378 OIG Trifold.afpub
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.