Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'tablet input'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 4 results

  1. I have a Gaomon M10k and for the most part it works great with Affinity products, with the exception of one thing; Zooming out. When I scrub the wheel it zooms in but when I scrub the other way it doesn't zoom out. I change the mode so I can change my brush size with it and it works fine in both directions as expected. I test the next mode which is manning up and down and it works as expted too. It's only zooming out that doesn't work. I've updated my drivers, checked my Gaomon profiles and everything looks good. I figure if it's happening in all 3 apps, it's likely a bug. Its very frustrating because I have to take my hands off the tablet and use the mouse or KB to zoom back out.
  2. When I'm on High Input mode using my Wacom One, the input is off the cursor by several pixels. This is jarring and affects my workflow and is causing a lot of setback. Any way to correct / calibrate this? I've already updated drivers and calibrated my wacom numerous times.
  3. I am using an XP-Pen Deco01 (V01) graphic tablet, which has been working perfectly for me with basically any app. I already updated the driver, and it didn't solve the problem. So my problem is that I can't get the stylus pressure to work in any of the tools in Affinity Designer. It's like the software doesn't even see my stylus as a pen, it works exactly the same as a mouse. I tried disabling using Windows Ink, but then it didn't even see my tablet at all. Actually I'm very new to the software, but I tried to play around with brush settings, searched a few tutorials, but nothing seems to work. Any ideas what can be wrong and how to fix it?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.