Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'renderer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 1 result

  1. I have never used artboards, all my documents consist of shapes that are drawn on layers in the main document area. When I create an artboard with the artboard tool, I can draw it over my document, or I can draw it outside of the existing document and shapes. After drawing it, it appears as a separate 'artboard' layer in the layers panel. I decided I didn't want to use the artboard, so I right clicked it in the layers panel and choose 'delete'. After deleting the empty artboard, my entire document disappears from view and the window area goes grey, except for a white rectangle where the deleted artboard use to be and the contents that overlapped with it. My layers are still there in the layers panel, as I only deleted the empty 'artboard' layer, and I can select them with the arrow tool, but this only shows their outline. The only way to get out of this situation is to close my document without saving changes. This problem occurs both when my Renderer is set to WARP, or my GPU (RTX 2080Ti) garden design.afdesign
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.