Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'print scaling'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 1 result

  1. Affinity Designer Printing Bug After updating Affinity Designer from 1.9.1 yesterday to 1.9.2.1035 I noticed a major print scaling bug in the program. On print preview within Designer no red lines showed any overprinting errors. Long story short, items in Designer print out larger than set and thus get cropped out of print range on the right and lower edges. To be specific, I created a Letter document and populated it with an array of equally sized blocks for printing. Upon printing I noticed the right and bottom of the print were cutoff. After checking the document size settings, scaling, and any other print setting affecting items printing larger than specified, everything was at nominal values used in prior versions not suffering this bug. Workaround The workaround involved exporting the project as a PDF and print via Adobe Acrobat. Downgrading? I just tried to install the 1.9.1 version over the 1.9.2 and I get a "Setup failed" error. Is there any other way to downgrade other than uninstalling, reinstalling 1.9.1, and re-entering the registration keys? Is this bug known and being fixed? I couldn't find a similar bug for 1.9.2 on the forums so my guess is it's not been spotted yet. If the Affinity team is onto fixing this in the next day, then I may wait for the update while hobbling along on PDF exports for printing. Notes I've posted this on the 1.9.2 release thread (duplicate), but had second thoughts on the critical importance of this bug being overlooked there, so I created this topic in hopes to avoid this being overlooked.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.