Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pixel selection invert selection'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I seem to be having this problem with each and every upgrade and even from the beginning of using the program. I use the selection brush to select an item to make a copy. IE removing from of a photo to place item on an photo background. Simple selection. I copy the selection, paste it and get the full image NOT the selected Item. I realized I needed to invert selection (like Photoshop), so I select item, invert, copy and paste an still get a copy of the ENTIRE photo image (see attached file) and still not getting just the copied element. This problem does not seem to exist all the time. If I JUST open a file and begin using it for the first time. Great! Works Fabulous! Try to import a new image to edit. Won't copy and paste correctly. I close the program. restart the program. Viola! works Great one time only! It's very time consuming to close the program EVERY single time I simply want to copy an item by using the selection brush. ( i have an online store with 10k products!) I have noticed this has not been addressed in the pass 3 updates. Is there a setting in preferences( which is another issue- seems my preferences won't stay the way i set them and i have to reset them every time i open AD.)? What can I do to fix these constant issues? Thanks Katrina ps sorry about the poop pic, it was just what i was working on. you can see from the image that 2 previous images copied correctly, then 3 images did not using the methods stated above.
×