Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'opengl'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. All the affinity applications are crashing it does not open, I click on an affinity application, it loads the square screen that always comes out and then closes without doing anything, I thought it was my computer and it wasn't, I thought it was my AMD Driver they were not, restart the applications, nothing, uninstall it and install it again and nothing, I read in the affinity forums that it said to change the name of the application folder "1.0" that's the name of the folder, but it doesn't work, another one is created folder with the same name. I have bought it in the Microsoft store and I
  2. Framing budget: Max €3500, preferably under €2500. I’m planning on buying a new PC, and would like to take advantage of GPU acceleration in the Affinity suite, and also get great performance with DaVinci Resolve (free Windows version) for video editing. My current setup is so old (bought in February 2013, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50 GHz; Win 10 Pro; 16 GB RAM; GeForce GTX 660) that GPU acceleration isn’t available in the Affinity suite, and DaVinci Resolve runs painfully slow. I have my eyes on the new Acer ConnectD 300 (Intel Core i7-10700 CPU @ 2.9 GHz (turbo 4.8 GHz); Win 10 Pr
  3. Can someone confirm whether that is possible? It seems to be possible in Affinity Designer, but not in Affinity Photo, which is weird. I thought the apps were pretty similar. First screenshot is Affinity Photo, second is Affinity Designer.
  4. Hello, I use MacBookAir i7 8g 512SSD (11pol) How best adjust for economy battery???? . OpenGL ativate??? . Use only GPU Integrated??? Help
  5. Hi all, A quick question... I'm running Affinity Designer & Affinity Photo on a Mac Pro 2010 with nVidia Quadro 4000 2gb GFX card on High Sierra 10.13.2 and cannot seem to get the 'metal' option under Performance to work - it's greyed-out. I've checked System Profiler and the report states Metal is supported. Interestingly, it works fine on my Macbook Pro Retina 15in (2012). Is this a bug?
  6. Hi there, I'm a new user of AP (1.4.2), which I really find great! I'm running it on my MacBookPro retina 13" mid 2014 (16GB RAM, 256GB SSD, Intel Iris 1536MB) with El Capitain 10.11.6 (everything up to date and working fine so far). Unfortunately, I have an issue that is seriously affecting my activity with AP: When I open a file (whatever the size, even a few Kb jpeg), it's sufficient to make any selection (even a simple squared one) to make the machine starting to overheat and get the fan running at full speed. This happen just by having any selection active (i.e. marching
  7. Hi, i would like to know witch settings are the best : OpenGL only, Open GL and Integrated GPU or Integrated GPU only? What are the differences? 'Cause, i'm having some performance issues with objects that have thousands of nodes. Thx. Ben
  8. So been plowing through AD/AP coming from Xara. I had a couple posts regarding brushes, smoothing (can't wait to see this in 1.6), etc... Most of the suggestions, my searching and help files point me to the OpenGL settings under Preferences. Unfortunately I don't have these options. I'm running the latest Windows version of AD/AP, with: Windows 10 Pro X64 - 10.0.14393 AMD A10-5800K GeForce GTX 1050 16 GB memory So are these settings only applicable to the MAC version? I've done many OpenGL test/benchmarks and all is good, and I have the latest Nvidia drivers. I've also seen some posts in rela
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.