Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'noise'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

  1. Hello! I'm using the affinity 10 day trial to see if I like it and it's been great, until now. I open up my NEF file and make some edits in the RAW editor. I shot in a high ISO, so I was mainly editing out the noise. It looks great in the RAW editor, but once I click "Develop" it looks super noises/grainy and is even worse than before! Why is this happening and how do I fix it?
  2. Is noise a vector or raster effect? I would like to create vector images, but will adding noise compromise this?
  3. I seem to be getting strange unwanted noise is gradients when I use a global curves adjustment. I can't get rid of it, and I thought I mistakenly added it when you choose a color in the gradient editor but I didn't. How do I get rid of it? See attached. Now my curves adjustment is pretty extreme though. I guess you could say I am pushing the app to new boundaries!
  4. I've tried to erase noise of some photos and noticed a strange behavior. I did the following: 1. Open a Photo 2. Use Filter -> Noise -> Noise Reduction (I'm using the German version, hope it's called that way) 3. Set Luminance Noise to Extrem, and take the slider to a high setting. Everything else is set to default. What I got before rendering, just seeing the preview in the main window is what you can see in Preview.png. What I got after rendering you can see in Render.png. Render looks much worse to me. Is this meant to be or might this be a bug? Thanks for your help. Herr der Töne
  5. Just wondering if there is a way to get the noise feature to work on painted or pixel work? Can't seem to find it, don't know if it's buried somewhere or just not a feature... sure would be great to have it work in a similar fashion to the vector stuff.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.