Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'linestyle'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Hi, just did a test with Designer 2.0.4 and noticed it couldn't import my DXF properly. So I did this simple test with Autocad and you can see that the dotted and dashed linestyles are not correctly imported. This is without applying any scaling to the geometry. I do notice there is an attempt to get the dashing, but it's wrong. 2023-02-23 08-41-05.mp4 Here's the test file: test.dxf The reason I did this test was because Designer completely froze when importing a fairly light file that I exported from Rhino (as opposed to the Autocad file above). Both placing the file and opening the file in/ with Designer led to large performance issues, that I wouldn't see otherwise. 2023-02-23 08-28-47.mp4 It is using a dotted line style and when I import that as a PDF, I get circles, instead of continuous dotted lines. But, if dxf cannot do the trick, I have no idea how to best import this file. Test-export_2.dxf
  2. Discovered a small bug: create a new document of the type "Print (Press-Ready)" select the Vector Brush tool and paint something () select the move tool (the painted object gets selected automatically) from "Brushes" select any different style from "Styles" select any style press ctrl + z Expected: you see the previously selected Brush line style Is: the object gets invisible In history you see all 3 steps. Even if you switch between the steps the object stays invisible for the step "Set linestyle". Update: this doesn't happen with the document type "Print"
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.