Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'ipad pro 12.9'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 7 results

  1. So first of all, I'm not very knowledgeable about this program yet, and I have yet to see a question like this on the forum, so it's likely that this is a mistake on my part and not a glitch or bug. Also, I am using Designer on an iPad Pro (12.9-inch) 4th generation device in tandem with an Apple Pencil. So when I'm using the program in the Pixel mode, I will get white boxes with a colored line through them at seemingly-random times, and they don't disappear no matter how far I step backward using the History panel. If this happens to just be me accidentally pressing something or something along those lines, please let me know so I can avoid that going forward. Included is a recent example of this Thank you for your time.
  2. Have been trying out text on a path. Findings: AP has crashed for me exclusively, but sporadically when I am using text on a path. Could be a font issue, don’t know. Have not recorded screen captures as this happens sporadically. difficult for me to initially start the text path. Perhaps that is because I don’t use designer a great deal and haven’t experienced this function. when I get it started, easy to us the art text tool, am able to change fonts in midstream, size, colour etc. Difficulty at time to select particularly when the text has wrapped around under the curve. Have saved a curve, copied and then paste on another image. Have no idea how or when to use convert to curves (perhaps a tutorial would be appropriate in the future) But randomly, when I am closing the app, AP crashes. Have been sending the report through FlightTest However, I have noted in some cases that devs are asking to submit crash reports thru this site. These reports I am seeing have a particular thread that deals exclusivesly with the Photo App, AP, plus other threads that report crash reports that show Crash reports. Hoping that the information needed gets sent to the correct places so that you can see what is going on.
  3. Is it possible to use select inverse tool( layer mask ) without keyboard , any one know short keys for that
  4. I used to be able to delete (erase) a background on any image and save it to my photo album with a transparent background. I can no longer do this with any of my photo editing / illustrating software - on any of my devices... Regardless, I am asking for help with how to do this on my iPad Pro 12.9 using Affinity Photo - I have tried, and it continuously saves with a white background no matter what settings I adjust/change etc. (So frustrated.) Your help with this will be greatly appreciated. Thank you!
  5. All, While using Selections the I run into multiple problems which occur after initial selection. 1. Trying to drag around the canvas to refine the selection by using the any of the Selections tools and the "marching ants line" disappears and the program will either crash or act like no selection was made. Sometimes panning around the canvas will bring things back but it is hit-or-miss. 2. After refining selection to mask, New Layer with mask or New Layer the a haze appears on the mask layer. This looks like a blur has been applied with streaks all over the canvas. 3.Cannot make selection without first creating a New Pixel Later. The Selections acts as if there is no information to select until the pixel layer is created and then the layer to make selections out of is chosen. Again another hit-or-miss issue. 4. After trying to add an adjustment layer to a mask, Photo will crash and when I re-open the program the adjustment has been applied in a checker board pattern on the mask and I am unable to undo without again crashing. At this point I have to start the workflow over for any meaningful recovery. The Selections problems make this program so unstable that I cannot use it for any work on the go. I do use the desktop version on MacOS but the point of having it on my iPad is to have the flexibility to create anywhere.
  6. I have been having a lot of trouble while working with layers (which is all the time). As I am working the layer selection jumps to a different layer so I end up making changes to the wrong layer. It is extremely frustrating. I have not been able to figure out how to force the adjustments to the correct layer. I just got the latest beta version today and the problem has remained consistent.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.