Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hyperlinking'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Hi there, I am wanting to create an email signature for a client that can include hyperlinks for email addresses, phone numbers and social media etc in Affinity Designer. Is this possible? I have hunted around and can't seem to find an answer. I tried exporting the design file from Designer to Publisher to see if I could do it there - but when I export the finished design file to my desktop, the hyperlinks I included in publisher don't work (I may have not followed the steps properly..?) If anyone can point me in the right direction I would really appreciate it! Thank you and best wishes, L
  2. When you attempt to make a hyperlink (for PDF exporting and the like) inside a table, there is the following bug. Select any portion of the text, so long as it includes the last character in the cell. Make any hyperlink. The hyperlink will be made not on the text itself, but on the entire cell (and the next cell). If the text is in the last cell in the row, this bug worsens, making the hyperlink span two entire rows. I've been working around by adding spaces after the text. If you delete the space afterwards, a hyperlink won't become bugged. I'm not sure of the actual coding fault at play here, the only thing I can think of is that the hyperlink creation code is looking for control characters to its right (for some reason) and grabs some internal control character for the table. Honestly though I have no idea. It's kind of a workflow nightmare and took me ages to figure out what was wrong.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.