Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. See image attached, in the bottom left corner when I open a RAW image (Nikon D800 .nef), there's a square/block that's just a re-rendered copy from another part of the image. It goes away when I close the image and open it again and only happens for the first image I open during an editing session.
  2. When working with images in the Develop Persona, I am getting glitches where the image display reverts to its unedited state. If I perform any action it then returns to show me the image with all current edits. It’s definitely not affecting the image because it does export the correct version when applied, regardless of how it appears in the workspace. I’m not ruling out my ageing Mac as the potential culprit, particularly as its GPU isn’t up to scratch but I thought it would be helpful to post this in case it affects anyone else.
  3. An oddly specific bug I just discovered in Photo - unsure of whether this shows up in Designer too. While sketching out an ornate frame design, I used the symmetry tool with a brush, and everything proceeded as usual. I then used Shift to create a straight line and noticed that the stroke automatically coloured certain parts red - screenshot attached. I tried a few different brushes and ended up with the same result (as you can see), but only when using my tablet pen/stylus - this didn't happen when clicking with the mouse and holding Shift. The layers I worked on didn't have any FX
  4. Hello Affinity team.. i created a poster and all set to export ..but the problem comes when iam exporting as JPEG from AP...some strange glitches are coming in the final export. The only solution i found is to open that file in Affinity Designer and export it ..then everything is fine..i don't know why it is occuring ..may be its a bug ..That's why iam reporting here. Please solve this issue asap..
  5. Has anyone else noticed the layers panel in AFPhoto refusing to collapse layers or otherwise behaving erratically? I have experienced this on two different computers on multiple different files (though I do work on the same files between computers). I'll update this post with a screenshot next time I see it. Edit: Updated
  6. In Stock panel the filler text not scrollable in non-full-screen mode and cut off at the bottom. The second picture is when I swipe down to scroll up.
  7. Ever since the latest update I've been experiencing a notable increase in strange, brief, intermittent glitches on my iMac monitor when quitting Affinity apps. I don't experience it much when working in the apps (sometimes when merging layers), but it's definitely most notable a few seconds after I quit the apps. It seems somehow worsened when I have a browser window open (Google Chrome, Safari, or Brave). I've also experienced some screen flickers in-app when developing RAW images in Photo, especially any format other than DNG (such as the Nikon NEF format), or when working with larger files.
  8. I've noticed a bug when merging layers down while they are part of a clipping mask. When you have more than one clipping layer on an object and you merge it down to the layer below it, it flattens the entire mask stack (including the parent layer) instead of just merging the two clipped layers. A bit tricky to articulate, but I've added an attachment here to try and visually explain what I mean.
  9. OS: Windows 10 ver. 2004, build 19041.338 Affected product: Affinity Designer 1.8.4.693 (non Microsoft store version) Hardware: Microsoft Surface Book 1st Gen (i5 6300u, 8gb ram, 256gb ssd) Microsoft Surface Pen (battery level 61%) Issue: When dragging nodes/lines or when resizing objects in Designer while using pen input the line/object/indicator will glitch and flash rapidly. More info: This issue first appeared for me after upgrading to version 1.8.4.693, it was not present in the earlier version i was using but that version was out of date and i do not know the v
  10. Hi, So i tried exporting a illustration into figma, but the layers just don't align, i will share my original view and the export view, can anybody help me out i am running on a time frame here PS. the PNG comes out A-OK Regards -Noobie37-letter.svg the PNG view SVG view
  11. I know there is an archived theme. Confirming that this problem persists in the newest version 1.8.3. Moreover we can observe these damn lines in Xnview picture viewer also, when viewing images, that were edited in Affinity Photo. So this is a real bug or not? I don't get it.
  12. Hello, There seems to be a glitch with the inner glow effect (edit: and with the outline effect). This glitch seems to at least specifically affect shapes with lower opacity. By viewing the 8 snapshots below, you will see that setting even only 0.1 radius to the effect results in changes to the whole shape instead of affecting only its borders. This happens no matter the blend mode, and no matter the intensity (although the effect is more pronounced with higher intensity. (Pictures 1,2,3,4 are in Multiply blend mode ; Pictures 5,6,7,8 are ine Normal blend mode). I am working on
  13. I found an interesting glitch by accident, it makes it possible to put folders into folders putting a folder inside a folder is really easy but geting it out is a bit tricky 1. have a full folder 2. hold a folder so you can move it around and open with another finger the full folder you want to put it in, move the folder from your other finger around and if the other projects in your folder move away from it you can just drop it in. 3. to get the folder out of the folder you need to hold the folder inside the folder again to move it around, you will se there
  14. Hi loves! The new update has been giving me some problems... I use fonts a lot & they are all listed out of order & just randomly.. takes forever to find the ones I need. lol Also I cannot upload a new font as well. Just a very glitchy update. I hope this gets fixed soon... I have a project I need to finish. 💜 thank you! - Leslie
  15. So I've been having some serious issues with Grid management on the windows version of Photo. It doesn't ever line up properly with the size of the canvas which is quite an irritation. This is how it looks with Auto Grid turned on. See how the right side is cut off? What is causing this?
  16. Hi, There is a problem with my HSL. It doesn't look like it is supposed to. I can't see all the colours as you can see in the image. HSL is usually showing in a form of circle but I have only one quarter of the circle. Thanks for helping, Lauriane
  17. Hi there. I have just bought the affinity designer and photo. And unfortunately I see that the program is extremely slow, lagging and glitchy. What should I do? I cannot work with this until the performance is so terrible. -.- PC Specs: Windows 10 Pro 64-bit (1703) GeForce GTX 745 (With the latest drivers: 06.10.2017, version: 23.21.13.8792) Intel Core i3-6100 3.70 GHz 16 GB RAM Affinity Designer Version 1.5.3.69 For more system informations, take a look to the dx diag file. DxDiag.txt
  18. I've reported this issue to the Twitter team and they have asked me to post this here. Having created an illustration I selected one of the objects to check the size. For some reason I just decided to I click on the X and Y values in the Transform Panel and press 'Enter' and as I did this I noticed that the object moved ever so slightly. The same happens with Height and Width respectively. It's as though the values in the Transform Panel boxes don't match the size of the object on-screen. This happens in new documents too and isn't just on the illustration document. It happens in whatever
  19. I added a couple of GIFs as an example of what's going on because I'm not entirely sure how to describe it. The original file is also attached to this post. Example 1 - The brush preview seem to be working incorrectly. Note that I am NOT clicking anything, just moving the mouse. The only way to get rid of the visual glitch is to zoom in or out. https://i.imgur.com/bK3SHFl.gif Example 2 - Toggling this effect causes the same or a very similar issue where the image is not updating as it should and requires me to zoom to clear the visual error. https://i.imgur.com/gRqyQUk.
  20. When I use my transform studio the X and Y axis sort of glitch out. Look at the video attached for a better description. Any help would be greatly appreciated FBA47930-A444-471A-BE22-474E0894FF87.MOV
  21. Hi! Created a seed of life design behind my logo art & went to erase the lines coming through... but nothing is disappearing. lol Am I doing something wrong? It’s also not working in my other documents I’m currently working on. But is usually fine before... also updated my iPad Pro the newest one after I found out it wasn’t working.. but didn’t help! Is anyone aware of this? I have projects to finish this week! Thanks so much!
  22. Hi, Starting this topic on request from your reply on my tweet: https://twitter.com/affinitybyserif/status/1097431968562769921 So I have a multiline text that has the "Justified All" property set for text alignment. As you can see in the video, depending on the zoom level of the viewport, the text behaves in a weird manner. As if at some zoom the text is displayed as expected, at some other zoom the first line ignores the Justified All property, and in between there is a glitch that displays half of the text correctly, and half of the text wrong. When e
  23. Hi guys, this tutorials shows how you can achieve a glitch effect.
  24. Hello everyone , recently i started working on glitch art . A pixel sorter would make my work very easy because sadly you cannot really achieve the pixel sorting effect with the displacement map. It should roughly work like the "Wind" tool in photoshop where it slices and displaces the images in a vertical or horizontal plane To illustrate what I am talking about
  25. I've recently started using the batch feature to speed up my workflow. I had a few recordings saved in the library but the other day I went to use one and poof...they were gone. I couldn't even see the default presets. Thinking that maybe it was a glitch I tried replicating one I'd made (I needed to edit a group of photos). Once I'd completed it I tried to save it to my library....nothing. No popup window no nothing, like the link had been cut. I tried resetting the program but it didn't resolve the issue. I dont know if I deleted the batch folder or something by accident, but
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.