Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'frequency'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. working on iMac late 2009 with SSD (500GB) and 16 RAM on the latest version of OS el Capitan (see screen shot for more details). AP 1.7.3 installed on SSD which is bootable disc. My workflow is to import NEF files (nikon d810) to Lightroom 6.14 (standalone version, hence the el Capitan as OS installed and used on my iMac). After some basic adjustments files are either exported as TIFFs to a temporary folder on SSD that I created for files I need to work with AP, or from Lr with Edit in... to Affinity 1.7. When editing in AP (Photo persona) I have observed that that some filters do n
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.