Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fontexplorer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, dear folks at SERIF. Hello, dear DTP and Artwork Compatriots. One of the slight niggles – besides the lack of GLOBAL LAYERS (VERY important) – I am missing the direct implementation of Monotype's FontExplorer Po. I KNOW it's an early beta, but it would be lovely to know if you guys already "speak" with Monotype to get a PlugIn sorted as FontExplorer is one of the most used FMS in the Designer World. Thanks and regards, Holger BASICS & DETAILS LTD
  2. Sorry, but i have to complain now, that the first Hype is over. I use a AMD System with latest Windows 10 Professional. Fonts are managed with FontExplorer and every App can use the Fonts i activate - but not Affinity Designer! It is so strange: when i boot my System, fontexplorer is on autostart. when i open up affinity designer, some activated Fonts are shown, some not. When i re-activate those Fonts, designer Shows me the font-cache pop-up message, bit the font is not there!!! I have to restart designer and THEN the Fonts are there! Another issue is that the app often crahes with Code 0xE0434352 All Icons in the UI are broken, shown in some Kind of b/w when no file is open. When a file is open, most of them are diplayed correctly, but some not. Don't get me wrong, but i would rather do my work then figuring out those Things and complain in a Forum. I got the Feeling that Affinity runs way better on Mac. Am i right? Do i have to Switch? And do you offer some Kind of "accommodating " discount to a costumer who needs to switch to another OS because the software is not usable? A word about my Setup: i do not install games or unneeded crapware. i keep my system slick and clean. Every professional app is running smooth - all issues i have are with Designer (as i dont use Photo much i cant complain about that one...)
  3. I have FontExplorer X Pro (v5.0.2) set up to activate on launching AD a set of fonts. The problem is that AD is much faster at starting up than FontExplorer is at activating the font set. I know in Preferences / Miscellaneous there is the useful Reset Fonts button. After pressing it (once FontExplorer has activated my set), all my fonts appear as available. But I was wondering is there was a way to make a shortcut command of this function, or (better yet) a way of scripting it, so, for example, I could use Alfred to open AD and automatically run a script after a defined wait period to reset AD's fonts. In essence, I'm trying to find a better way of dealing with FontExplorer's sluggish activation, so I don't have to open Preferences and find the Reset Fonts button every time I open AD.
×