Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'eraser brush tool'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm on Affinity Designer. From the beginning the eraser tool has worked flawlessly to mask parts of layers that I wanted to hide/remove. Suddenly it doesn't. I click on the layer, go to pixel persona, and select the eraser brush tool. Now instead of masking chunks of layer with brush strokes when I draw: it simply does nothing. No marks are made. I've tried with both my tablet pen and my mouse (on surface pro 4) over and over again and the assistant adds the masking layer like it's supposed to, and the masking layer is there as a child layer to the layer I'm trying to mask--as though I ha
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.