Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'effective ppi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, with Affinity Publisher (version 1.8.3.641) there is sometimes a problem when scaling photos: Usually it is like this: When the Move tool is active, the "dpi info" of the resulting effective "dpi" (more correct would be "ppi") is displayed in the context bar on the left (see appendix). Strangely enough, this is not always the case. Sometimes this info is completely hidden. The next day it runs correctly again. I can't figure out why. Could it be a bug? Please let me know if you know the problem or if I am missing something here. Translated with www.DeepL.com/Tra
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.