Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'editing masks'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I’m Relatively new to Affinity Photo (both on iPad & Mac), and have the same problem on both platforms. I hope i’m posting this question in the right place. I’m trying to make a mask that targets the sky in the attached image (including the small areas in the roof parapet and the gaps in the trees). I have: Created a luminosity mask (see image 2), that I now want to adjust from being grey scale (see image 3) to pure black & white l’ve created two child layers to the mask (curves and levels) and set them both to target the Alpha channels - see image 4 (I know I can paint on these masks to further target the areas they are applied to) The problem that I have is that I can’t find a way to visualise purely the mask when I’m adjusting the curves / levels layer. When I put the mask layer into ‘Solo’ mode - I can only see the original luminosity mask, and can’t see the impact of any changes to the mask that are caused by the curves / levels adjustments. Is there a way to do this, or am I missing something? Is there a problem with the workflow I’m using? Any advise, hints, tips or pointers will be much appreciated. Thanks..... Bernie
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.