Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags 'dodge brush tool'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Hello, I have an image taken at an exhibition and because of the spotlighting, there's a vignette around the artwork (I cropped most of it out but it's still noticeablein the corners). What is the best way to get an even white wall across the whole surface of the wall (while still keeping the shadow lines directly around the artwork for depth)? I tried with the clone brush, dodge brush and inpainting tool but without much succes. I also tried with an image of a blank wall without any lighting on it and tried blending it as a layer (only the wall) with the original image but it didn't look natural either. I know this should be a simple fix but just can't find the right method to do it.
  2. I am familiar with adobe photoshop and used the same keys ("shift" "option") for using the clone brush, dodge brush burn brush, and Inpainting tool in the Affinity Beta. I tried adjusting the opacity, flow, and hardness to a wide range of levels, but nothing is being cloned, or changes at all. Same with when I tried using the Inpainting brush tool, the dodge and burn brushes. I can't figure out what I'm doing wrong. Please help. Thank you
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.