Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'designer freezes'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. 😑 When I run Designer For the first time lt works fine. After working for 15-20 min, it starts to lag. Everything becomes slower & perform slowly. Like, selecting any object or layer lags for 1 sec. I'm on version 1.8.3. In the previous version (1.8.2) I didn’t face this problem. There is no specific file that I can attach. It is same for every file, mainly for larger sized file. I tried resetting the software holding ctrl key while launching the software, but it does nothing. My windows is up to date. My laptop config ( i5 6th gen, 8gb ram, 250gb ssd ) is fairly well too.
  2. 😑 When I run Designer For the first time lt works fine. After working for 30-45 min, it starts to lag. Everything becomes slower & perform slowly. Like, selecting any object or layer lags for 1 sec. I'm on version 1.8.3. In the previous version (1.8.2) I didn’t face this problem. There is no specific file that I can attach. It is same for every file, mainly for larger sized file. I tried resetting the software holding ctrl key while launching the software, but it does nothing. My windows is up to date. My laptop config ( i5 6th gen, 8gb ram, 250gb ssd ) is fairly well too.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.