Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'customise'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm completely new to Affinity Design, so I'm not sure if this is a bug or if I'm doing something wrong. Everytime I work in AD I change some of the settings in the preferences panel and they seem to apply just fine, however when I restart my computer all the changes I've made to the preferences are gone. This is happening on both computers I'm currently using in the trial version of AD.
  2. When selecting View, Customise Tools, there are only 6 tools available for selection to add to the tool bar: View, Zoom, Red Eye Removal, Blemish Removal, Overlay paint, Overlay Erase, Overlay Gradient, Crop, White Balance. For example the Clone tool is not available to add to the left tool bar. Running version 1.6.6 on High Sierra 10.13.2
  3. Hello, As of this first AD beta with the artboards feature, I attempted to use the customise tools option to separate the Artboard tool from the Move tool so that it's positioned below the top tool position, as I prefer not to have that tool hidden away inside the Move tool in it's default setup. However once that is complete, when clicking on the Artboard tool from it's new position, the icon above also changes to another Artboard tool, hence making the Move tool disappear from view. Possible you are already aware, but could this be addressed? Thank you
  4. Hi Gentlemen! Can somebody tell me how to put the icon "Fill/Stroke" from the Color or Swatches panel - on the Tools toolbar in AD? See screenshot below: Thank you in advance! yoO
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.