Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'color bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. The program displays all colors in a yellow-white color. sRGB, CMYK, Lab... all my color settings and calibration are correct. Both Photo and designer programs have the same error. I have uninstalled and reinstalled the program 4 times but still no solution. I need help.
  2. Hi guys, I'm currently having strange color shifts when exporting from Affinity Publisher into PDF. The color of the imported RGB .jpg image is strongly shifted close to grayscale when the document is being exported, even if the used gradiation curve layer (for matching the target color space) is only slightly affecting the overall colors of the image. When exporting the pages as .jpg with CMYK format this color shift is not visible. For better understand of the effect, I attached three images: 1st image: screenshot of page within Affinity Publisher without softproof 2nd image: screenshot of page within Affinity Publisher with softproof 3rd image: screenshot of the exported pdf opened in Acrobat Reader DC (but I get the same behavior also in other PDF readers and even when reopening the pdf in Publisher) I'm exporting into ISO coated v2 300% (ECI) color space. In publisher I'm using the corresponding preflight for softproof and disabling the softproof layer before export. The behavior seems not to be dependent on the selected PDF compatibly version (I'm using PDF/X-3:2003). I'm using Publisher 1.8.4 under Catalina 10.15.7. Many thanks for your help!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.