Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'basic panel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I've just made the move from Photoshop to Affinity and have had some odd difficulties. One was just resolved thanks to this forum and a new one has popped up. I'm learning to work with raw photos and in develop persona the basic panel is stuck in the middle of the window. When I open a new file to develop that's where the panel is and cannot be moved. Any clues?
  2. I had already opened this, edited it, saved it and I must have done something that means that now, when I open it, the Basic panel is missing. I can't see what to do to get it back. I've attached a snapshot of what the panels area looks like. Hope this helps. Hoping someone can advise me on what to do! Many thanks Carol
  3. The basic panel doesn't appear when i open a raw file in the Develop persona.
  4. I have only recently noticed this since I rarely use Separated Mode and have only added a second monitor to my work environment in the past few days. When opening a raw file, in the Develop Persona and in Separated Mode, the Basic Panel positions itself in the middle of the screen and runs from the top to bottom of the screen. I cannot reach the top of the panel to close it, nor can I move it. I am able to extend either side edge, but that’s all. This behavior is repeatable on my machine on both the MAS and Beta versions (1.4.1 and 1.4.2 beta 4) of Affinity Photo. I have tried: * restarting Affinity Photo * starting up Affinity from launch while holding control key * restarting the computer (MacBook Pro) * reinstalling Affinity Photo I should note that this happens whether or not I am using one monitor or two. Any ideas? TIA
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.