Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'artifacts rasterizing layers'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. I am working from affinity photo on PC (Windows) and when I have multiple layers and masking, there are these digital artifacts in the displayed image and export. I have tried turning off optimizations and I have a BRAND NEW PC with well over the qualifications. I may have to stop using it. It is super frustrating to work hard with tons of layers only to have these artifacts.
  2. i've got these strange artifacts on my photos after rasterizing a layer. Happens every time with every available renderer (intel & wasp). These are NOT display artifacts since are exported to jpeg pictures. Any ideas? Affinity Photo 1.9.1.979 - Windows 10
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.