Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afp-2955'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 3 results

  1. Hi, I know people have been discussing this but I have not found a solution and would be grateful for some help. When I use Focus Merge I can see the Sources Pane clearly and can click on it to operate within that pane but if I click on any buttons such as the clone tool in the main window, all the source images disappear. I have enabled Sources in the Studio menu and I can see the Sources box but it is empty of the source images. Any suggestions please? PS I am on 1.10.5
  2. Sources ticket in Studio---> Focus Merging ---> save file ----> reopening file ----->. sources are lost, sources is still ticked in studio.
  3. I've been going through the affinity photo workbook practicing with focus merging but I've been having a problem. Whenever I close affinity photo and go back to work on the photo, all of the images in the sources panel are gone leaving me unable to continue with the project. I made sure I was using the clone brush tool and had a layer selected. Also I looked for a setting about saving those images with the document somehow, similar to the save history with document option, but didn't find anything like that either. Searching through the forums I found 2 other posts with the same issue but they were both from over 3 years ago and had no solution. Any help with this would be appreciated. I am on windows 10 and am using version 1.8.3.641 of affinity photo
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.