Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-2735'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 5 results

  1. In affinty designer the grid is moving all over the place. In some cases it is displayed right in mos cases it is not. When scrolling or zooming the grid lines appear on the wrong place. See screenshots, all the 'blocks' are aligned to the grid, all screenshots from the same (unaltered) document. Only one is right. Thanks, Dries
  2. I've noticed that the grid jumps around when panning and zooming the window. This seemingly only affects the secondary or vertical grid axis (I haven't been able to make it affect the primary grid axis). I've made a gfycat video demonstrating the inconsistency: https://gfycat.com/spottedvibrantgreathornedowl First I tried to snap an object to the existing grid but as you can see it doesn't line up with the grid lines on the screen (though it seems the snapping grid is still accurate). Then I move and pan around and you can see the vertical grid doesn't properly stay aligned. My grid/snapping settings are attached in an image. Standard, but nonuniform grid with a different horizontal and vertical axis setting. Aligned the origin to the bottom left of the document using the axis editing handles. Thoughts? Is this a known issue? ETA on fix if known?
  3. Hey guys, im wondering if anyone else noticed buggy/faulty behaviour for snapping? Ever since the update in Designer as well as Publisher snapping seems to behave unreliable. no matter if grid or guides or other elements the ui feedback suggests a succesful snap, but when i zoom in its always - or at least often times - a bit off. I checked snapping settings and tried "turning it off and on again", but so far no change. Anybody experiencing the same or can the devs maybe help me here? Tim
  4. The isometric grids continue to displace when zooming, making very difficult to set precise nodes on it as the grid doesn't align with the magnet points. Fails on all perspective grids (ISO, ISO 2:1, dimetric, oblique, trimetric, triangular, etc.)
  5. Hello, Since the new version (1.6) the second axis of the grid in Designer is glitching when I'm zooming or panning. I have attached a video of the problem. floatinggrid.mov
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.