Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-2602'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Designer 1.9.1.971, Windows 10 I'm having problems with grouping, as follows. I have a single Artboard containing multiple entities. I clipcopy and paste the Artboard and drag the pasted copy to the left of the original. I group the entities on the copy via the Move tool - no apparent problem. If, however, I drag the copied Artboard to either the right of or below the original and then group the objects as before, the group distorts. NOTE: This only happens when the entities are selected using the Move tool. Selecting them from the Layers panel seems OK.
  2. When I group this map with a shape behind the map is stangely displaced - it must have something to do with the map in the artboard left of this one when I delete that map in the left artboard everything works fine - see movie and file attached. adGroupBug.m4v adGroupBug.afdesign
  3. Hello Affinity, I have attached this video explaining my issue when it comes to grouping objects. Regards, Hossein 01-grouping-issue.mp4
  4. If I marquee-select a number of objects to group, sometimes Affinity will disperse some/all these objects, flinging them out from there positions before creating the group. Undo fixes this, and re-selecting/grouping will achieve the correct result. Annoying, and persistent, and random, but not destructive. However, if one of those objects is a symbol (I’ve only started using symbols a little for some projects), the “fling” and reposition *all* copies of that symbol and undo does not fix it, which *is* destructive. Please help. This is not a new or infrequent bug; I just didn’t r
  5. Product: Affinity Designer Version: 1.6.0 Platform: MacOS High Sierra Constraints Group are clipped and displaced from their content. Completely unusable.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.