Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afb-4530'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 2 results

  1. Just discovered that paragraph indents don't appear to work with Mac 10.9.5. Just when I was galloping ahead with the new Publisher book too. Maybe more surprises to follow. Is their a workaround for this?
  2. I have already posted this to the general forum, but it does seem like it could be a functionality bug. So I am reporting this here as it affects functionality and usability in a very fundamental way: I am a very new user (Feb 11th), I do have experience with Quark and InDesign though. This is looking like a great application and will suit my needs better as time marches on. But I do have a query, if anybody can help. I have a sample of text typed into a text frame (as per the image). I want to change the paragraph attributes (space after, space before etc). But if I type in a new figure into the attributes panel it will not apply the adjustment and simply defaults back to the shown settings (supplied defaults). I can adjust leading with no issues, that works perfectly. I can add drop caps but only with the default settings, if I change a drop cap default setting is reverts back to default and will not 'stick'. I can add tabs to the text box via the text box ruler, but again if I try to add tabs in the paragraph attributes it will not work. These attributes simply will not alter and stay altered, almost as though the commands are not getting through and reverting straight back to defaults. After a few offered solutions and fixes that have not worked, I have come to the conclusion that this is a bug. I have downloaded the latest beta and the issue persists. I have also now downloaded 1.8.6 and that works perfectly. Another issue is that I cannot register the software - the top right 'Account' button has no functionality at all - there is no tool-tip hint when hovering over and it appears to not be 'clickable'. I am on Mac OS10.9.5, I appreciate this is an older system, but it is listed as compatible. Currently, due to other software, I cannot upgrade the Mac OS. Sorry to duplicate an issue on the forums. Many thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.