Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Not in color'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have problems with the toolbars in the application. They seemed to be "greyed out" -- I am currently running OS 10.11.5. My mac has the following specs: Hardware Overview: Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro3,1 Processor Name: Quad-Core Intel Xeon Processor Speed: 3.2 GHz Number of Processors: 2 Total Number of Cores: 8 L2 Cache (per Processor): 12 MB Memory: 32 GB Bus Speed: 1.6 GHz Boot ROM Version: MP31.006C.B05 SMC Version (system): 1.25f4 Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660 2048 MB Here is a screen capture of
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.